Vinete pane cu parmezan

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2011 | 6749 vizualizari

 

Reteta de vinete preparata a la Lilik...multumesc Lilik, e grozava ideea cu parmezanul eu de regula le faceam simple...au iesit o bunatate!

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • 3 oua
  • pesmet( 7-8 linguri)
  • parmezan( 3-4 linguri)
  • sare
  • faina
  • ulei pentru prajit( palmier)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu parmezan:

Am curatat vanata de coaja, apoi am taiat-o felii si am presarat sare pe ea.

Am batut ouale cu un praf de sare apoi am amestecat pesmetul cu parmezanul ras pe o farfurie, pe o alta farfurie am pus faina.

Se tavalesc vinetele prin faina apoi prin ou si prin parmezan cu pesmet.

Se prajesc pana devin aurii.

Eu le-am servit cu salata cu de toate, salata de vinete, branza pane si cartofi noi prajiti...yamyyyyyy.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

09.05.2011, 12:58

Multumesc Motan

mena29 1

09.05.2011, 22:24

Am venit,am gustat,am constatat!!!
DELICIOASE!

RuxyRux 1

12.05.2011, 10:04

Mena scumpa mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu parmezan